Monday, November 5, 2007

Käsityömessuja ja neulontaa ja ompelua

Jei, eli siis kiirettä on pitänyt koko viikonlopun :) Perjantaina Jussi oli meillä koko päivän, joten siinä en paljoa mitään ehtinyt tehdä. Lauantaina käsityömessuille! Ja kyllä siellä paloi rahaakin.. Meni kolmekymppiä, plus ruoka ja sisäänpääsymaksu (iskä kustansi ne :D)

Kuvaa mulla on kotona, siis ostoksista. Selitän niistä sitten lisää :)

Mutta messulangoista sen verran että innostuin kovasti ja neuloin ITSELLENI tumput! Olis vielä huovutettava ne, joten koneeseen menee jossain vaiheessa. :)

Eilen sitten ompelin taas pukua.. Rigille-nauhat on paikallaan ja sitten aloin yhdistämään tukivuorta ja päällysosaa.. Mutta se on ihan KAUHEAN vaikeaa! Vaikka palat on kuinka samankokoiset ja -muotoiset niin SILTI joku on aina pussilla tai sitten kiristää! 6 tuntia mä sitä tein.. Toivottavasti se nyt siitä lähtee enskerralla vähän paremmin etenemään. Kun olis säädettävä sovitusnukke..

Jussi ottikin kuvia siitä kun se oli mun päällä :) Pistän niitäkin sitten kun kerkeän. Nyt istun koulussa ja odotan että kello olisi puoli kolme, jolloin mulla alkaa autokoulu.

Arvatkaas mitä :o Luultiin että se meidän koira on se jolla on molemmat silmät ruskeat, mutta se onkin se millä on vain toinen silmä ruskea! (siis silmän YMPÄRYS :D) Joten sittenkin saatiin se vilkkaampi hulivili <3

Mutta, nyt voisin tehdä matikkaa. :)

0 comments:

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP