Sunday, September 30, 2007

PPP

Eli perunaa, porkkanoita ja punajuurta! Justiin tulin suihkusta, piti mullat pestä poies. :P Nostettiin siis omalta pellolta, ja voi vitsi mikä määrä sieltä tulikaan! Äitee just keittelee peruna-porkkana-sipuli-sosekeittoa, kaikki omasta maasta. :) Sipulit nostettiin jo pari viikkoa sitten.

Nytten tässä sitten pitäisi miettiä miten sitä jaksaisi lukea. Enää ei oo ku kaks koetta, äidinkieli ja matematiikka (pitkä). Enköhän mä siitäkin selviä, siitä matikasta meinaan. Äikästä meillä ei oo koko lukion aikana ollu koetta (vain esitelmiä, tutkielmia ja muita) niin ei oo sitten mitään hajua sen vaikeustasosta. Pitäisi kaunokirjallisuus osata perin pohjin. :P

Niin, ja arvatkaas mitä! Meiltä siis kuoli meidän pieni rakas koira, ja täällä on ollut niin tyhjää, että äiti ja sisko alkoi etsiä uutta coton de tuléaria. No, nyt se sitten, yli kuukauden etsimisen jälkeen löytyi! Saadaan ihana pikkuinen poikakoira, se on nyt kuukauden vanha ja saadaan se kolmen viikon päästä, eli sopivasti syyslomalle! Kivaa <3 vaikka tää pikkupiski ei korvaakaan meitin Pirtsua, niin täyttää se silti sitä koloa, johon syytää sitä hellyyttä :) Terapiaa omalla tavallaan.

Tässä siis meidän rakas koiru Pirre, 17.05.03 - 16.08.07 <3



Semmoista tällä kertaa. :)

0 comments:

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP