Saturday, September 29, 2007

Perustin sitten käsityöblogin.

Heissan kaikille!

Tässä nyt ei ole kauaakaan (pari päivää) kun liityin nettiystävieni kanssa yhteiseen neuleblogiin. Kas kummaa: halusin sittenkin oman. Rohkeus ei riittänyt perustamaan omaa blogia, mutta kun huomasin kuinka helppoa se olikin, päätin sitten tehdä näin.

Kyseinen blogi on siis World of Handicraft, ja siihen linkki löytyy linkkivinkeistä. Varmaankin käyn siellä aina välillä, mutta pääasiallisesti kirjoittelen sitten tänne omaan henkilökohtaiseen blogiini. :)

Jos nyt kuitenkin kerron vielä vähän itsestäni. Olen siis 17-vuotias Päijät-Hämäläinen tyttönen, joka on jo kauan tykännyt pöllyttää villalankaa. Metrejä katoaa enimmäkseen villasukkiin ja -tumppuihin, mutta on sitä tullut huiveja ja villapaitojakin tehtyä. Uusin rakkaus on tällä hetkellä pitsineule! <3

Niin, ja neuleita tulee tehtyä rakkaalle sulhaselleni, joka kosi minua laavulla romanttisesti 07.07.07 <3 Sulhon nimi on Jussi, ja on kovin vastahakoinen tekemään "neuletilauksia". Hänen mielestään näen aivan liikaa vaivaa Jussin takia. :P

Semmoinen. Toivottavasti näistä kirjoituksista on sitten jotain hyötyäkin! Ainakin saan itselleni varaston ja päiväkirjan tapaisen, jos ei muuta. :)

0 comments:

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP