Wednesday, February 20, 2008

Päiviä :)

Kuulumisia taas. :) Nyt on jännitys teoriakokeesta ja inssistä (vaihteeksi) taas lientynyt, kyllä se ihan hyvin menee. Pönkitin itsetuntoani pistämällä pikkusiskoni (16-v.) tekemään teoriakokeen kuvatehtäviä, ja vaikka sillä on mopokortti niin aijai! Tuli jotain 34 oikein 50:stä :D Ei ois menny läpi ei. Mulle tulee jatkuvasti parempaa kuin 45, yleisin on ehkä 47. Eiköhän se tästä. :)

Huomenna sitten taas ajo, 13-15. Pääsen vikaa kertaa harjoittelemaan koulun koneilla teoriakokeeseen.. Ylihuomenna sitten koitos, KÄÄK! Nooooo, kyllä se menee. :) Sitten alkaakin LOMA! Tosin lomasta menee kolme päivää (ma-ke) jännäämiseen ja ajamiseen. Maanantaina normiajo, tiistaina pimeäajo ja keskiviikkona sitten inssi. No, kyllä mä siitä läpi menen, äitiki lohdutti että kyllä mä siitä läpi pääsen jos sekin on päässy :D Kummitäti sanoi ihan samaa. :P Khyyyyl tää tästä.

Neulontaa! Aloin tekemään Aileja ittelleni... Vartta vähän ehdin väkertää, mutta koulu haukkaa aika paljon :P Nytkin pitää mennä tekemään matikan läksyt, ja sitten pääsen (toivottavasti) neulomaan. :)

Eilen Jussi-sulho oli meillä, ja ihanaa oli! Oli kivaa olla ihan rauhassa kaksistaan, ku äiti oli opiskelemassa, iskä iltavuorossa, toinen sisko uimahallissa ja toinen linnoittautuneena yläkerran koneelle. ;D

Semmosta. :)

0 comments:

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP